1000$ на літній відпочинок від сервісу CheapTop.ru

642

З 7 квітня чуваки з сервісу CheapTop.ru оголошує чудову акцію, приурочену до другого Дня Народження сервісу. Акція називається «Виграй 1000$ на літній відпочинок!» і буде проходити до 15 червня 2011 року. Призовий фонд акції становить 3 килобакса і буде розділений на 10 призових місць!

Як зрозуміло із назви акції, щасливчик посів перше місце отримає килобакс (одну тисячу справжніх американських доларів) і не буде платити з них податки державі. Отже, в чому ж суть акції? Що потрібно зробити щоб зайняти перше місце і отримати заповітну 1000$, яку можна витратити, наприклад на покупку новенького IPad 2?

Суть акції проста — потрібно залучити якомога більше нових учасників проекту CheapTop.ru, тобто фактично привести якомога більше клієнтів. При цьому в сервісі CheapTop.ru реалізована партнерська програма. Вона заснована на 2-х рівневої реферального системи.

1-й рівень рефералів. Ви отримуєте 10% від вартості послуг замовлених клієнтами, які прийшли з Вашої рефссылке. Тобто якщо реферал замовляє послугу, припустимо, «Мегапрогон» за 40$ — Ви миттєво отримуєте на свій основний рахунок 4$, які в будь-який момент можете вивести або оплатити послуги, які надаються CheapTop.ru

2-й рівень рефералів. Ви отримуєте 10% від заробітку Ваших рефералів. Саме до даної реферального системи прив’язана акція «Виграй 1000$ на літній відпочинок!». Розподіл призових місць буде відбуватися строго відповідно до заробітку кожного з учасників проекту CheapTop.ru. Таким чином ви, крім шансу отримати призові, заработываете і на партнерській програмі, при цьому сума цього заробітку залежить тільки від Вас!

Для залучення рефералів Ви можете використовувати будь-які незаборонені способи, крім СПАМУ, наприклад, розмістити на вашому сайті/блозі наш банер з наших промо-матеріалів — http://cheaptop.ru/promo написати і опублікувати статтю про СһеарТор.ги або навіть скористатися такими сервісами як Яндекс.Директ або Google AdWords. При цьому, навіть якщо ви зможете зайняти не перше, а скажемо тільки п’яте чи сьоме місце, сума призових все одно буде досить пристойною. Ось повна розкладка призових місць та призових сум:

1 місце — 1000$
2 місце — 400$
3 місце — 200$
4-10 місце — 200$ на рахунок в системі CheapTop!

Акція вже почалася, поспішайте, адже чим швидше ви почнете активні дії, тим більше шансів у Вас буде зайняти перше місце і виграти 1000$ на літній відпочинок!

Ось моя реф посилання

Ось мій реф банер

Мій другий реферальний банер!

Брати і сестри, буду вдячний за реєстрацію по моєму посиланню і ретвіт цього поста. Пишу з proofseo.ru. Тут реально круто.